Cursuri de dans

Cursurile noastre de dans sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. StreetDance-ul ajută copilul să-și dezvolte condiția fizică dar și creativitatea și capacitatea de a improviza. Instructorii nostri de dans fac parte din trupa Freakquency. În palmares au câștigate concursuri mari precum: România Dansează (locul 1), Românii au Talent (locul 2), Back in Action, Red Bull BC One România, locul 2 la concursul International Battle Of The Year.

Instructor de dans Bogdan Bolohan
Abonament lunar: 200 Ron
Luni, Miercuri (Grupa mixtă) : 18:00 – 19:00
Marți, Joi (Grupa mixtă): 18.00 – 19.00
Coregraf la Românii au Talent, Vocea României si Masked Singer

www.bogdanbolohan.ro

După ce a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, a realizat un turneu național de ateliere de dans și a pus în scenă un spectacol inedit cu sprijinul Teatrelli, Bogdan Bolohan revine cu mult așteptatele cursuri de dans pentru copii.
Bogdan îi va introduce pe copii în lumea StreetDance-ului , comunitatea în care activează de 15 ani. Prin îmbinarea dansului cu distracția, interactivitatea și mărirea bagajului de cunoșținte, Bogdan are scopul de a-i ghida pe cursanți în procesul dezvoltării personale și de menținerea unui stil de viață sănătos prin mișcare și artă.

www.bogdanbolohan.ro