BIO

Coregraf la Românii au Talent si Vocea României

După 32 de ani știu că mi-am dedicat aproape jumătate din viață dansului, din toate punctele de vedere. Cu un bagaj de 15 ani de experiență, iubesc arta sub orice formă fie că e vorba de dans, de mișcare scenică, fie că e vorba de entertainment sau de fotografie, film și media.

Tradițiile românești, natură și exprimarea prin artă sunt doar câteva dintre pasiunile pe care vreau să le transmit mai departe oamenilor. Consider că oferind câteva momente unice, dăruiesc totodată motivație, ambiție și multă energie celor ce iau parte la aceste evenimente.

Bodgan Bolohan este unul dintre finaliștii talent show-ului televizat “Românii au Talent” și totodată câștigător al emisiunii “România Dansează”, alături de trupa din care face parte de mai bine de 10 ani, Freakquency.

Pe lângă numeroasele competiții de breakdance la care s-a făcut remarcat prin mișcări impresionante, participarea la cele două emisiuni TV a adus un plus în activitatea sa, Bogdan devenind astfel unul dintre cei mai titrați dansatori din țara noastră.